WarriorD
Aquote1 Ми войовниче плем'я багатьох сильних чоловіків! Дозвольте нам приєднатися до вашої боротьби із загарбниками. Aquote2

Опис[]

  • Воїн є четвертим військом, розблокованим у грі. Його відкривають після досягнення 8 рівня штабу.
  • Воїни мають високу швидкість і хорошу шкоду, а також атаки самовідновлення ціною надзвичайно малої дистанції.

Візуальний вигляд[]

  • Воїн постає як злегка засмаглий мускулистий чоловік із сивим волоссям, золотими прикрасами та синім кришталевим молотком.
  • Його зовнішній вигляд схожий на самця аборигена.

Стратегія наступу[]

  • Як і стрільці, воїни великі в дуже великій кількості.
  • Знищення гармат, кулеметів і вогнеметів за допомогою канонерського човна може значно підвищити живучість воїнів.
  • Завдяки їх високому DPS чудовою стратегією є використання повної армії воїнів і напад на штаб ворога: киньте факели на шляху до штабу, прикриваючи їх димовими завісами. Коли вони почнуть атакувати штаб, стріляйте шоковими бомбами в оборонні будівлі з високим показником швидкості стрільби, такі як гармати, вогнемети, кулемети, снайперські вежі або ракетні установки. Шокова установка також є ціллю з дуже високим пріоритетом для використання шокових бомб.
    • Ви можете супроводжувати воїнів за допомогою здібності рядового Буліта «Знущання», оскільки він потім перенаправить їхній вогонь на нього. Однак через те, що його знущання, ймовірно, не в змозі охопити всі захисти, може бути корисним використовувати шокові бомби на захистах, які не охоплює його знущання.
  • Воїни мають найвище співвідношення шкоди до розміру порівняно з військами рівного рівня до рівня 8 включно. На рівні 9 Зука перевершує їх.
  • Незважаючи на те, що воїни зцілюються з кожною атакою, добре використовувати одну або кілька аптечок.
  • Під час операцій не рекомендується напряму вести атаку Димові воїни на Силове ядро, оскільки Силове ядро — це будівля 7x7, тому одна димова завіса не може його прикрити.
  • Воїни дуже ефективно знищують міномети, ракетні та шокові установки, оскільки можуть легко ухилятися від атак і потрапляти в сліпі зони.

Оборонна стратегія[]

  • Незважаючи на те, що воїни зцілюються за кожну атаку, снайперські вежі середнього та високого рівня, гармати, кулемети та вогнемети можуть легко вбити їх.
  • Вирішальною частиною захисту вашої бази від воїнів є розміщення ваших вогнеметів і кулеметів поруч із вашим штабом. Вони дуже небезпечні для великих груп воїнів, які атакують штаб.
  • Шокова установка може зупинити цілу армію воїнів на шляху, щоб інші ваші захисні будівлі змогли їх знищити, тому добре розмістіть свої шокові установки.
  • Розміщення оборонних будівель, таких як вогнемети та ракетні установки так, щоб вони знаходилися прямо між штабом і краєм мапи, може бути дуже ефективним. Це унеможливлює для зловмисника використання ударної бомби проти цих оборонних споруд, не знерухомивши своїх воїнів.
  • Розміщення мін може вплинути на результат атаки через їх здатність завдавати шкоди вкритим димом військам.
    • Рекомендується підготувати достатню кількість навколо штабу, однак занадто багато викличе спокусу загородження, щоб протистояти. Будь-які міни, що залишилися, повинні бути використані для прикриття потенційних шляхів диму до штабу.
  • Високоякісні генератори щитів, розміщені далеко від штабу, можуть значно підвищити здоров’я штабу, особливо якщо збудовано більше одного. Це може значно зменшити ймовірність того, що воїни знищать штаб до того, як усі шокові бомби вичерпаються.
  • Небесні щити та мікрохвильовки також є чудовим захистом для розміщення навколо штабу під час захисту від атаки воїнів. Розміщення Небесного Щита на вершині штабу зробить його неможливим для диму, якщо зловмисник не зруйнує щит, тоді як мікрохвильовка може атакувати воїнів, коли вони знаходяться під димом.

Відмінності оновлення[]

  • Візуальних змін між рівнями немає, але кожне оновлення збільшує кількість здоров’я воїна (на 5,9%), DPS (на 5,8%), зцілення за удар (на 2 HP) і вартість навчання (на 200 золота).

Цікаві факти[]

  • Ви можете мати максимум 72 воїнів в повному наборі повністю оновлених десантних кораблів.
  • Скульптор, зображений у будівлі скульптора, — воїн.
  • Магматичні статуї не збільшують зцілення воїна за удар.

Статистики

Розмір блоку
Ємність військ
Час навчання
Час
Швидкість руху
Швидкість руху
Дальність атаки
Дальність
Швидкість атаки
Постріл
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
3 3хв

Швидка / 300

Рукопашний бій / 0.9 клітинок 1сек 8
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
DPS
Шкода
Здоров'я зцілюється за атаку
Зцілення
Вартість навчання
Золото
Вартість дослідження
Золото
Збройова палата
Бойова академія
Час дослідження
Час
Миттєво
Діаманти
Приріст досвіду
Досвід
1 400 160 40 800 N/A N/A N/A N/A N/A
2 424 169 42 1,000 155,000 5 16год 308 42
3 449 179 44 1,200 294,000 6 22год 416 50
4 475 189 46 1,400 470,000 7 1дн 6год 545 57
5 503 200 48 1,600 680,000 8 1дн 7год 618 60
6 533 212 50 1,800 800,000 9 1дн 9год 668 60
7 564 224 52 2,000 900,000 10 1дн 13год 729 64
8 597 237 54 2,200 1,230,000 11 1дн 20год 870 71
9 633 251 56 2,400 1,680,000 12 2дн 1,010 77
10 670 266 58 2,600 1,900,000 13 2дн 3год 1,082 77
11 710 281 60 2,800 2,280,000 14 2дн 16год 1,257 86
12 751 297 62 3,000 3,140,000 15 2дн 20год 1,466 91
13 796 315 64 3,200 3,600,000 16 2дн 22год 1,571 91
14 843 333 66 3,400 4,000,000 17 3дн 4год 1,689 96
15 892 352 68 3,600 4,500,000 17 3дн 7год 1,800 96
16 945 373 70 3,800 4,800,000 18 3дн 10год 1,873 97
17 1,001 394 72 4,000 5,600,000 19 3дн 14год 2,042 100
18 1,060 417 74 4,200 6,400,000 20 3дн 16год 2,193 101
19 1,123 441 76 4,400 7,000,000 21 3дн 18год 2,306 103
20 1,189 467 78 4,600 7,500,000 22 3дн 20год 2,401 105
21 1,257 495 80 4,800 8,000,000 23 3дн 22год 2,497 107
22 1,327 525 82 5,000 8,500,000 24 4дн 2,585 109
23 1,399 557 84 5,200 9,000,000 25 4дн 2год 2,680 111

Військові кораблі[]

Звання
Рівень
Рівень
Рівень
Розмір резервів
Ємність військ
Оновлювані токени
Оновлюваний токен
Технічний рівень
Досвід
1 4 75 N/A 5
2 8 91 57,500 10
3 12 107 84,000 15
4 16 123 123,000 20
5 20 139 195,000 25
Загалом 459 500 75