Dr Kavan
Aquote1 Роки, проведені в джунглях, сильно вплинули на доктора Кавана. Тепер він використовує натуральні масла, щоб доглядати за вусами. Aquote2

Опис[]

  • Доктор Каван — це герой, який підтримує ваші війська в бою, використовуючи свої здібності.
  • Щоб розблокувати його, ви повинні перемогти 25 рівень штабу Хаммермана.
  • Як герой-лікувач, він функціонує подібно до медиків, зцілюючи ваших військ, але не має власного захисту.
  • Як герой, йому не потрібен ні час, ні золото для навчання. Якщо він зазнає поразки в битві, він знову з’явиться в хатині Героя після битви, повністю вилікуваний і готовий знову битися.
  • Його бонус — «Галванізуюча присутність», яка на короткий час зменшує вхідну шкоду військам, які він лікує.

Здібності героя[]

Подібно до зброї канонерки, здібності героя можна використовувати під час бою за рахунок енергії канонерки. Ваш герой може мати лише одну активну здатність у битві. Здатність можна використовувати кілька разів, але вартість енергії з кожним разом зростає. Нижче наведено три здібності, доступні для Док. Каван. Натисніть один, щоб дізнатися більше про нього.

Cluster Grenade
Iron Will
Battle Orders
Кришталеві створіння Крижані щити Другий подих

Стратегія наступу[]

  • Як герой типу підтримки, доктор Каван, мабуть, є найбільш універсальним. По суті, він сильніший медик і добре працює в стратегіях, які вже включають їх.
  • На відміну від сержанта Бріка, капітана Еверспарка та рядового Буліта, здібності героя доктора Кавана можна використовувати, перебуваючи всередині димової завіси. Це може стати в нагоді, коли використовуються димові завіси.

Відмінності оновлення[]

  • Більшість покращень збільшують показники здоров’я доктора Кавана на 6%, лікування за секунду на 4%, а відсоток зменшення шкоди – на 0,3%. Характеристики рівня 19 значно збільшуються з рівня 18.

Статистики

Швидкість руху
Швидкість руху
Дальність зцілення
Дальність
Швидкість зцілення
Зцілення
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
Бонус Героя
Особливий
Тривалість бонусу
Особливий

Помірний / 270

Короткий / 3-6 клітинок 0.6 сек 7 Галванізуюча присутність 6 сек
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
Зцілення за секунду
Зцілення
Зменшення шкоди
Особливий
Вартість оновлення
Золото
Час оновлення
Час
Миттєво
Діаманти
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
1 800 36 5% N/A N/A N/A 7
2 850 37 5.3% 360,000 15год 377 7
3 900 39 5.6% 360,000 15год 377 8
4 950 40 5.9% 535,500 17год 451 9
5 1,010 42 6.2% 759,600 19год 538 10
6 1,070 44 6.5% 759,600 19год 538 11
7 1,130 46 6.8% 945,000 21год 610 12
8 1,200 47 7.1% 1,377,000 23год 740 13
9 1,280 49 7.4% 1,800,000 1дн 2год 868 14
10 1,350 51 7.7% 1,800,000 1дн 2год 868 15
11 1,430 53 8% 2,520,000 1дн 5год 1,051 16
12 1,520 55 8.3% 3,420,000 1дн 8год 1,263 16
13 1,610 58 8.6% 3,420,000 1дн 8год 1,263 17
14 1,710 60 8.9% 4,230,000 1дн 11год 1,445 18
15 1,810 62 9.2% 4,815,000 1дн 12год 1,559 19
16 1,920 65 9.5% 4,815,000 1дн 12год 1,559 20
17 2,030 67 9.8% 5,751,000 1дн 15год 1,750 21
18 2,150 70 10% 6,408,000 1дн 16год 1,869 22
19 2,610 85 12% 6,858,000 1дн 17год 1,953 22
20 2,970 90 13% 8,328,000 1дн 19год 2,209 25

Максимальний рівень здатності героя за рівнем героя[]

Здатність Рівень доктора Кавана
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Кришталеві створіння 1 1 1 2 2 2 3 3 4 4 5 5 5 5 5 5 5 6 6 6
Крижані щити - 1 1 1 2 2 2 3 3 3 3 4 4 4 4 5 5 5 6 6
Другий подих - - 1 1 1 2 2 2 3 3 3 3 4 4 4 4 6 6 6 6

Військові кораблі[]

Ранг
Рівень
Рівень
Рівень
Рівень Crystal Critters Рівень Ice Shields Рівень Second Wind Оновлення токенів
Технічний рівень
Досвід
1 6 2 2 2 N/A 5
2 10 4 3 3 95,500 10
3 14 5 4 4 139,500 15
4 17 5 5 6 186,000 20
5 19 6 6 6 225,000 25
Загалом 646 000 75