Armory22
Aquote1 Розвивайте елітні бойові сили в Збройовій палаті! Ви можете вдосконалити спорядження своїх військ і канонерських човнів і збільшити потужність своїх мін. Aquote2

Armory2
Armory3
Armory4
Armory5
Рівень 1-2 Рівень 3 Рівень 4 Рівень 5-7
Armory7
Armory20
Armory21
Armory22
Рівень 8-13 Рівень 14-20 Рівень 21 Рівень 22-25

Опис[]

  • Збройова палата використовується для модернізації військ, озброєння канонерських човнів, мін, бум-мін та шокових мін.
  • Усі оновлення, які може виконувати Збройова палата, вимагають золота.
  • Збройова палата також визначає рівень тимчасових здібностей канонерського човна та початкову статистику прототипів військ. Вони відкриваються на 8 і 13 рівні відповідно.

Оновлення[]

  • Покращення збройової палати можна виконувати одночасно зі звичайними оновленнями будівель, і не потрібно, щоб ваші селяни над ними працювали.
  • Збройова палата може виконувати лише одне оновлення за раз.
  • Поки це триває, неможливо виконати інші оновлення в самій Збройовій палаті або на ній. Подібним чином оновлення Збройової палати не дозволить їй функціонувати.
  • Після завершення оновлення Збройової палати воно застосовується негайно.
    • Озброєння канонерських човнів, війська та міни отримають відповідну вигоду. Останні два не вимагають жодної форми заміни.
  • Початкові рівні тимчасових здібностей канонерського човна та прототипів військ автоматично змінюватимуться до рівня Збройової палати.
    • Оновлення прототипів загону відбудеться негайно, коли буде зібрано достатню кількість жетонів із подій. Статус Збройової палати цьому не завадить.

Відмінності оновлення[]

  • Спочатку Збройова палата складається з відкритої блакитної хатини з люком на даху, де з неї стирчать кулі, пара дерев’яних сходинок спереду. Збоку видно кілька ящиків з боєприпасами, а також мотор. Поршні двигуна рухаються, поки Збройна щось модернізує.
  • На 3 рівні Збройова палата отримує вентильований дах, вікна з металевими покриттями, а також кам’яну підлогу з накладками. Дах набагато гладкіший, біля нього на землі розсипано кілька куль.
  • На рівні 4 вентиляційний отвір Збройової палати на даху перетворюється на вентилятор.
  • На 5 рівні Збройна отримує новий металевий вхід із закритими металевими дверима та невеликим металевим пандусом.
  • На рівні 8 Збройова палата отримує нове металеве розширення праворуч, де з нього стирчать кілька зелених ракет, запакованих у візок, мабуть, ракети обстрілу. Ящики з боєприпасами переміщуються до передньої частини Збройової палати, а основа входу в Збройову палату укріплена сталевими опорами. Перед металевими дверима також є обережний дизайн.
  • На рівні 14 Збройова палата отримує розширення до даху, де кілька синіх частин з'являються на верхній частині оригінального даху.
  • На 21 рівні Збройова палата капітально відремонтована. Здається, вхід змінився з металевих дверей на металеві віконниці. Ящики, що містять боєприпаси і ракети обстрілу, а також двигун вилучаються. Передня частина посилена кількома шпильками, на даху Збройової палати є два вентиляційні отвори та два люки, а сторона, на якій колись розміщувалися боєприпаси, має обережні конструкції на краю. Коли Збройова палата щось модернізує, люки відкриваються, щоб виявити те, що, здається, крутиться, і з отвору видно світло.
  • На рівні 22 дві стопки, кожна з яких містить металеву решітку та дві сині вихідні трубки, додаються поверх існуючих вентиляційних отворів. Тепер до отвору додано конвеєрну стрічку, хоча вона нежива. За межами Збройової палати додається ящик з боєприпасами.

Цікаві факти[]

  • У бета-версії ця будівля була відома як Бойова академія.
  • Коли оновлення війська завершиться, коли десантний човен гравця завантажений зазначеним військом, кілька з них вийдуть із десантного корабля та пройдуть через острів і назад.
  • Є досягнення, яке називається «Екіпірувальник», яке дає загалом 60 діамантів після завершення 235 оновлень Збройової палати.

Статистики

Рівень штабу 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Доступний номер 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Розмір будівлі Розмір
4x4
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
Вартість оновлення Час оновлення
Час
Миттєво
Діаманти
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
Приріст досвіду
Досвід
Дерево
Дерево
Камінь
Камінь
Залізо
Залізо
1 1,200 2,600 N/A N/A 45хв 31 4 8
2 1,300 10,000 N/A N/A 2год 71 5 14
3 1,400 19,800 3,500 N/A 3год 30хв 125 6 18
4 1,500 29,400 5,900 N/A 4год 155 7 20
5 1,600 49,000 10,700 N/A 5год 209 8 22
6 1,700 76,000 18,000 4,800 6год 289 9 26
7 1,900 118,000 29,700 9,600 7год 380 10 28
8 2,100 161,000 58,000 16,800 8год 486 11 31
9 2,300 174,000 63,000 18,200 9год 519 11 31
10 2,500 261,000 123,000 32,000 10год 690 12 34
11 2,700 370,000 222,000 63,000 12год 920 13 40
12 2,900 550,000 480,000 132,000 14год 1,316 14 48
13 3,200 590,000 510,000 142,000 16год 1,391 14 50
14 3,500 1,010,000 770,000 280,000 18год 1,918 15 60
15 3,800 1,420,000 1,270,000 560,000 20год 2,603 16 67
16 4,100 1,520,000 1,360,000 600,000 1дн 2,760 16 69
17 4,500 2,150,000 1,780,000 1,130,000 1дн 4год 3,586 17 73
18 4,900 2,630,000 2,400,000 1,580,000 1дн 8год 4,336 18 74
19 5,300 2,960,000 2,880,000 2,260,000 1дн 12год 5,021 19 77
20 5,800 3,300,000 3,300,000 3,300,000 2дн 5,864 20 81
21 6,300 4,060,000 3,900,000 3,740,000 2дн 2год 6,575 21 83
22 6,800 4,580,000 4,400,000 4,220,000 2дн 4год 7,162 22 85
23 7,300 5,170,000 4,970,000 4,770,000 2дн 6год 7,808 23 87
24 7,800 5,850,000 5,620,000 5,390,000 2дн 8год 8,510 24 89
25 8,300 6,610,000 6,350,000 6,100,000 2дн 10год 9,284 25 91

Максимальний рівень одиниці за рівнем зброї[]

Unit Рівень збр. палати
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Стрілець 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 22 23 24 25
Важкий 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 22 23 24 25
Зука - 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 21 22 23 24
Воїн - - - - 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Танк - - - - - - - - 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20
Медік - - - - - - - - - - - - - 2 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 16
Гренадер - - - - - - - - - - - - - - - 2 4 6 8 10 11 12 13 14 15
Вогневик - - - - - - - - - - - - - - - - - 3 6 8 9 9 10 11 12
Кріонер - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 6 7 8 9 10 11
Бомбардир - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 3 5 5 6
Механік - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 4 6 7 8
Артилерія 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 22 23 24 25
Факел 2 2 2 2 3 3 3 3 4 4 4 5 5 5 6 6 6 7 7 7 7 7 7 7 7
Аптечка 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 22 23 24 25
Шокова бомба - - - 2 2 2 3 3 3 3 4 4 4 4 5 5 5 6 6 6 6 6 7 7 7
Обстріл - - - - - - 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Димова завіса - - - - - - - - - - - - - 2 3 4 5 6 6 6 6 6 6 7 8
Створіння - - - - - - - - - - - - - - - - - - 4 7 7 7 8 9 10
Міна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 22 23 24 25
Бум-міна - - - - - - 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Шокова міна - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 3 5 7 7 8