Aquote1 Під час запуску гри на екрані завантаження з’являється багато різних підказок. Кожна підказка дасть вам корисні поради щодо гри. Щоразу, коли ви починаєте гру, буде показуватися випадкова одна з наведених нижче підказок. Aquote2
  • Ласкаво просимо до Boom Beach, командир!
  • Золото вам потрібно для навчання військ, дослідження архіпелагу та покращення броні.
  • Дерево, камінь і залізо є цінними будівельними матеріалами. Підкорюйте ресурсні бази та знищуйте ворогів, щоб отримати більше!
  • Ресурсні бази виробляють будівельні матеріали, які транспортуються вантажними кораблями на ваш рідний острів.
  • Досліджуйте архіпелаг, щоб відкрити більше островів, ресурсних баз і ворогів, яких потрібно знищити! Ви можете розблокувати більше регіонів для дослідження, оновивши свій радар.
  • Резиденції на вашому острові виробляють золото. Звільнені села також надсилають вам золото за подяку!
  • Заробляйте очки перемоги, знищуючи ворогів та захоплюючи Ресурсні бази!
  • Ви отримаєте діаманти, коли ваша оборона на вашій базі знищить достатню кількість ворожих одиниць!
  • Кожна статуя — витвір мистецтва, і її силу неможливо передбачити наперед.
  • Камені сили, вкрадені Чорною гвардією, зберігаються в їхніх базових будівлях. Знищуйте ворожі будівлі, щоб знайти їх!
  • Щоразу, коли ресурсну базу завойовують, її захист автоматично оновлюється.
  • You can’t upgrade the buildings in a Resource Base.
  • Якщо бій виглядає непереможним, відступіть, щоб врятувати свої війська, що залишилися!
  • Знищення ворожих баз завдає шкоди їхньому штабу, що полегшує прибиття.
  • Коли ви переходите на інший тип військ у десантному кораблі, вартість поточних військ буде відшкодована.
  • Сховище зберігає деякі з ваших ресурсів у безпеці, навіть якщо ворогу вдасться знищити ваш штаб.
  • Щоб знайти нові бази для атаки, ви можете або вивчити більшу частину мапи, або дочекатися вторгнення противника.
  • Чим більше вільних сіл у вас на мапі, тим частіше ви будете отримувати в них ворожі вторгнення.
  • Ви можете вільно переміщати оборонні та виробничі будівлі на Ресурсних базах.
  • Зооки перевершують вогнемети.
  • Вогнемети підпалюють ворогів. Вони горять протягом 5 секунд, завдаючи додаткової шкоди.
  • Оновіть свої резиденції, щоб збільшити виробництво золота!
  • Оновіть свою пилораму, щоб збільшити виробництво деревини!
  • Оновіть свій кар'єр, щоб збільшити виробництво каменю!
  • Оновіть свою залізну шахту, щоб збільшити виробництво заліза!
  • Перевірте журнал активності на екрані мапи, щоб переглянути повтори ворожих атак!
  • Якщо ворожі будинки щільно притиснуті один до одного, один удар артилерії посередині може пошкодити або знищити декілька конструкцій!
  • Світлову ракету можна використовувати, щоб направляти свої війська на поле бою.
  • Кілька аптечок мають кумулятивну дію.
  • Ви можете приголомшити свої власні війська ударною бомбою, якщо забажаєте.
  • Будьте обережні, стріляючи з артилерії з канонерських човнів або обстрілу, оскільки снаряди, що вибухають, можуть завдати шкоди вашим власним військам!
  • Удосконалюйте свої війська, міни та канонерські здібності в Збройовій палаті.
  • Захисні турелі вимкнені, поки ви їх оновлюєте.
  • Резиденції, лісопильний завод, кар’єр і залізна шахта не виробляють ресурси, поки ви їх оновлюєте.
  • Збройова палата не може розпочати оновлення військ або зброї під час її будівництва.
  • Сховища ресурсів, сховище, канонерський човен і ваш штаб функціонують нормально під час оновлення.
  • Ви все ще можете запускати десантний човен, поки він оновлюється, але ви не можете завантажувати в нього нові війська.
  • Ви можете використовувати свій канонерський човен у звичайному режимі, навіть коли його оновлюють.
  • Зелена стрілка біля будівлі вказує, коли ви можете дозволити собі оновити її.
  • Існує невеликий шанс, що знищення бази Чорної гвардії дасть вам додаткове очко перемоги!
  • Ви можете збирати дерева, які ростуть на ваших ресурсних базах.
  • Ресурсні човни мають максимальну місткість і не можуть зібрати більше Ресурсів, коли вони заповнені.
  • Кількість ресурсів, які ви можете отримати з бази гравців, не зміниться, поки вона знаходиться на вашій мапі.
  • Збережіть свою гру! Увійдіть в Game Center або Google+, і ваша база буде в безпеці, навіть якщо ви втратите свій пристрій.
  • Ваша кількість переможних очок визначає гравців-опонентів, проти яких ви змагаєтеся.
  • Нові місця для занурення підводного човна з’являться швидше, якщо ви очистите їх усі зі своєї мапи!
  • Операційні групи розблоковуються на рівні штабу 6. Зберіть своїх союзників!
  • Найманці Чорної гвардії, які з’являються на вашій мапі, насправді є іншими гравцями Boom Beach!
  • Продовжуйте натискати на пляж ворога, щоб розгорнути всі свої війська — вам не потрібно повторно вибирати кожен десантний човен.
  • Гренадери можуть перевершити гармати, якщо їх правильно розташувати!
  • Встановіть своє ім'я гравця під час оновлення до рівня радара 2.
  • Ви можете мати лише одну статую шедевру кожного бонусного типу.
  • Після того, як ви оновите свій радар до рівня 2, ви побачите інших реальних гравців для атаки!
  • Ви можете знайти корисну інформацію про гру в меню Налаштування > Допомога.
  • Ви не можете перезапустити гру з самого початку.
  • Ви можете грати лише в одну гру Boom Beach на одному пристрої.
  • Бази Чорної гвардії стають складнішими щоразу, коли ви їх перемагаєте.
  • Якщо у вас на мапі більше баз Чорної гвардії, ви, швидше за все, отримаєте вторгнення найманців, і навпаки.
  • Якщо ви залишите оперативну групу, яка проводить операцію, ви не отримаєте винагороду за ОП.
  • Перетягніть свої десантні кораблі, щоб поміняти їх місцями біля пірсу.
  • Зло ніколи не відпочиває — остерігайтеся доктора Т., лейтенанта Хаммермана та полковника Ґірхарта!
  • Черепахи подолані.
  • Коли на вашому пляжі з’явиться черепашка, прикладіть вухо до пристрою й подивіться, що ви можете почути!
  • Приєднуйтесь до оперативної групи, щоб дружно співпрацювати!
  • Перевірте свій пляж! У пляшці на березі може бути повідомлення.