RocketLauncher14
Aquote1 Ракетна установка — артилерійська установка дальньої дистанції. Він запускає залп ракет, за яким слід значний час перезарядки. Aquote2

RocketLauncher1
RocketLauncher2
RocketLauncher3
RocketLauncher5
Рівень 1 Рівень 2 Рівень 3-4 Рівень 5
RocketLauncher6
RocketLauncher7
RocketLauncher13
RocketLauncher14
Рівень 6 Рівень 7-12 Рівень 13 Рівень 14-17

Опис[]

  • Ракетна установка — це передостанній захист, який можна розблокувати в грі.
  • Швидко стріляє залпом із 6 ракет, а потім перезаряджається за 5 секунд.
  • Мабуть, це одна з найсильніших засобів захисту від військ взагалі.
  • Він схожий на міномет тим, що може атакувати ворогів на великій відстані, але не може атакувати ворогів на дуже близькій відстані. Однак і його діапазон, і сліпа зона набагато більші, ніж у міномета.
  • Він має найдовшу дальність і найбільшу сліпу зону серед усіх засобів захисту.

Наступальна стратегія[]

  • Потрапляючи в сліпі зони ракетних установок, вони не дадуть їм атакувати вас.
    • Більшість військ можуть легко потрапити в сліпу зону без допомоги канонерської зброї, але воїни, як правило, працюють найкраще, оскільки вони можуть дістатися туди швидко, таким чином уникаючи більшості пошкоджень.
    • Танки, гренадери та зуки також можуть бути спрямовані в сліпу зону ракетної установки за допомогою сигнальних ракет, але вони не підійдуть досить близько самостійно, якщо їхньою метою є гранатомет. Це пов’язано з тим, що їх власний діапазон достатньо великий, щоб вони зупинилися й стріляли, перш ніж досягти сліпої зони ракетної установки.
  • Будьте дуже обережні, використовуючи стратегію Важкі-Зуки, оскільки діапазон атаки Зуків більше, ніж сліпа зона, але діапазон Важких ні. Коли ваші війська наближаються до ракетної установки, вони побачать Зуків, але не важких, призначені для поглинання шкоди від ракет. Це призведе до того, що ракетна установка стрілятиме над Важками та вбиває Зуків. Крім того, ракетна установка не буде точно в ціль. Це може змусити деякі ракети піти позаду важких і вразити Зуків.
  • Коли ви робите рейди на всі танки, не ігноруйте ракетні установки високого рівня, якщо ви не впевнені, що зможете швидко знищити штаб, оскільки вони можуть з часом знищити танки. Однак велика кількість медиків зазвичай зможе їх вилікувати.
  • Хоча воїни достатнього рівня можуть вилікувати пошкодження від однієї ракетної установки, багато ракетних установок, які працюють разом, можуть швидко знищити воїнів.
  • Усі стрільці можуть працювати проти однієї ракетної установки, якщо аптечку або човен медиків правильно використовувати для протидії залпу.

Стратегія оборони[]

  • Такий захист може подолати цілу групу стрільців одним залпом.
  • Розумно розташовувати ракетні установки на достатньому віддаленні один від одного, щоб вони не мали однакову сліпу зону і щоб одна ударна бомба не могла вивести більше ніж одну одночасно.
  • Не варто розташовувати ракетну установку безпосередньо біля штаб-квартири, оскільки її сліпа зона закриває всю будівлю, що робить її марною проти воїнів, які атакують її.
  • Розміщення навколо нього інших засобів захисту ускладнить димним користувачам Зуків знищення ракетної установки.

Відмінності оновлення[]

  • Спочатку ракетна установка представляла собою сіру конструкцію з небезпечною стрічкою навколо кам’яної основи та трьома стволами зверху з коричневим трикутним кожухом. На верхній частині середнього корпусу є основний залізний приціл.
  • На рівні 2 ракетна установка отримує ще один ствол, завдяки чому корпус має форму діаманта.
  • На рівні 3 ракетна установка отримує ще один ствол, завдяки чому корпус має форму п’ятикутника.
  • На рівні 5 ракетна установка отримує шостий ствол, роблячи корпус у формі прямокутника, додає маховичок збоку та додає чотири металеві виносні опори від основи. Залізний приціл знімається.
  • На рівні 6 корпус посилений і в основному оточує ракети. Він отримує кілька великих темно-синіх гвинтів збоку. На верхній частині корпусу додається темно-синя пластина.
  • На 7 рівні ракетна установка отримує лазерний приціл зверху. Центральна основа та опорна колона додатково посилені чотирма металевими надставками, розташованими між виносними опорами.
  • На 13-му рівні ракетна установка отримує повну перебудову. Додаються ще дві бочки, загалом вісім бочок. Стовбури розташовані у формі восьмикутника, а кожух тепер є квадратом, розділеним на вісім суміжних трикутників, кожен з яких містить одну бочку. Бічна сторона капітально відремонтована, спереду прикрита аварійна стрічка, а ззаду є чотири виступаючих клапана. Аутригери додатково посилюються, а лазерний приціл знімається.
  • На рівні 14 ракетна установка відновлює свій лазерний приціл, який знаходиться по обидва боки від ракетної установки.
  • На 15 рівні основа ракетної установки стає дерев'яною.
  • На 16 рівні основа ракетної установки стає білим каменем.
  • На 17 рівні основа ракетної установки стає іронією.

Цікаві факти[]

  • Ракети, випущені з ракетної установки, набувають такого ж вигляду, як і снаряди в обстрілі, і залишають ту саму воронку після удару.
    • Ракети також вигинаються подібним чином під час польоту.
  • Досягнувши цілі, ракети повертаються вбік, вражаючи ціль бортом, на відміну від загородження, яке б'є цілі в лоб.
  • Ракетні установки всіх рівнів запускають однакову кількість ракет на залп (6), незважаючи на те, що рівні 1-4 мають менше 6 стволів, а рівні 13-17 мають більше 6 стволів.
  • Лазерний приціл, доданий поверх ракетних установок рівня 6-12, вказує в повітрі, коли ракетна установка атакує, що викликає серйозне питання, наскільки корисний лазерний приціл.
  • Витрати на оновлення рівня 13, 14, 15, 16 і 17 ракетної установки такі ж, як і витрати на оновлення рівня 14, 16, 17, 18 і 19 бум-гармати відповідно, за винятком того, що ресурси обмінюються на всіх рівні, крім першого.
  • Ракетна установка та Бум-гармата — найдорожчі оборонні комплекси з максимальною вартістю 18 470 000 ресурсів.

Статистики

Рівень штабу 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Доступний номер 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 2 2 2 3 3 3 3 3 3 4
Розмір будівлі
Розмір
Дальність
Дальність
Швидкість атаки
Постріл
Тип пошкодження
Тип пошкодження
Радіус спалаху
Радіус спалаху
3x3 8-25 клітинок 5 с між залпами 6; 0,35 с між ударами в залпі Спалах 1.8 клітинок
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
Пошкодження за секунду
Шкода
Пошкодження за постріл
Шкода
Загалом пошкодження
Шкода
Вартість оновлення Час оновлення
Час
Миттєво
Діаманти
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
Приріст досвіду
Досвід
Дерево
Дерево
Камінь
Камінь
Залізо
Залізо
1 4,000 20 22.75 136.5 142,000 85,000 24,300 5год 484 13 24
2 4,400 22 25.2 151.2 198,000 119,000 34,000 6год 597 13 28
3 4,800 24 27.65 165.9 275,000 240,000 66,000 7год 816 14 34
4 5,200 27 30.45 182.7 314,000 274,000 76,000 8год 827 14 34
5 5,700 29 33.25 199.5 540,000 410,000 149,000 10год 1,238 15 42
6 6,300 32 36.75 220.5 760,000 680,000 298,000 12год 1,678 16 48
7 6,900 35 40.25 241.5 850,000 760,000 330,000 14год 1,818 16 50
8 7,500 39 44.45 266.7 1,210,000 1,000,000 630,000 16год 2,368 17 54
9 8,200 43 48.65 291.9 1,480,000 1,350,000 890,000 18год 2,850 18 56
10 9,000 47 53.55 321.3 1,850,000 1,800,000 1,420,000 20год 3,540 19 61
11 9,800 52 59.15 354.9 1,920,000 1,870,000 1,470,000 1дн 3,665 19 61
12 10,700 57 64.75 388.5 2,060,000 2,060,000 2,050,000 1дн 4год 4,115 20 64
13 11,800 63 71.4 428.4 2,470,000 2,470,000 2,460,000 1дн 8год 4,692 20 70
14 12,980 69 78.4 470.4 4,210,000 3,590,000 3,900,000 1дн 10год 6,452 21 72
15 14,180 75 85.4 512.4 5,050,000 4,310,000 4,680,000 1дн 12год 7,350 23 74
16 15,480 82 92.75 556.5 6,060,000 5,170,000 5,620,000 1дн 14год 8,375 24 76
17 16,880 89 100.45 602.7 7,270,000 6,200,000 6,000,000 1дн 16год 9,551 25 78

Військові кораблі[]

Ранг
Рівень
Рівень
Рівень
Кількість побудов
Будівля
Оновлення токенів
Оновлюваний токен
Технічний рівень
Досвід
1 6 1 N/A 5
2 8 2 250,000 10
3 10 3 500,000 15
4 12 3 1,235,000 20
5 14 4 1,800,000 25
Загалом 3 785 000 75