Не переплутайте із Військові кораблі#Ранги, система рейтингів, що використовується на військових кораблях.
PlayerRanks
Aquote1 Здобувши переможні очки, ви підвищитеся до вищих рангів! Aquote2

Опис[]

  • Ранги – це порогові значення очок перемоги, які заробляються після досягнення певної кількості очок перемоги.
  • Досягнення наступного порогового значення очок перемоги призводить до підвищення, а падіння нижче порогового значення призводить до пониження.
  • Вони визначають, скільки ви можете отримати як у щоденних винагородах, так і в скринях із припасами.

Скриня з припасами[]

SupplyChest
  • Скрині з припасами — це нагороди, отримані після збору 5 очок перемоги. Вони пропонують будь-які три з наступних нагород: золото, дерево, камінь, залізо, діаманти та камені сили, причому останні гарантовані.
    • Окрім цього, вони також міститимуть інтел та квиток торговця.
    • Ці нагороди відрізняються залежно від вашого рангу, тому заробіть високий ранг, щоб отримувати кращі винагороди.
  • Після отримання нагород зі Скрині з припасами наступна стане доступною через 20 годин після того, як було зібрано попередню Скриню з припасами.
  • Переможні очки, зароблені, коли Скриня з припасами недоступна, не будуть зараховані до п’яти, необхідних для розблокування наступної Скрині з припасами.
  • Зайві переможні очки, зароблені для відкриття однієї скрині з припасами, не будуть зараховані до п’яти, необхідних для розблокування наступної скрині з припасами. Наприклад, якщо ви зібрали чотири очки перемоги та знищили базу найманців (що принесло вам ще 2), один додатковий очки перемоги не буде зараховано до наступної скрині з припасами.
  • Після відкриття Скрині з припасами, але до отримання нагороди, якщо ваш ранг зміниться, доступні нагороди зміняться відповідно до нового рангу.
    • Важливо зауважити, що після зміни рангу типи винагород, доступних у скрині, можуть бути не такими, як до зміни рангу — наприклад, у скрині може бути 2 уламки життя, доступних до підвищення рангу, але після, натомість доступні 3 темні уламки.
  • Скриня вважається щоденною діяльністю, оскільки вибір бонусу скидає його на наступний день, який потрібно виконати знову через 20 годин.

Цікаві факти[]

  • Двоє персонажів Чорної гвардії також мають звання, а саме лейтенант Хаммерман і полковник Ґірхарт.
  • Троє з чотирьох Героїв також мають звання, а саме сержант Брік, кап. Еверспарк та рядовий Буліт.

Статистики

Ранг
PlayerRanks
Поріг очок перемоги
Medal
Можливі винагороди Інтел
Інтел
Діаманти
Діаманти
Камінь
Камінь
Залізо
Залізо
Фрагменти
Icon artifact common fire
Уламок
Icon artifact rare fire
Приватний I Private1Badge 0 1 700 320 140 70 1 - 1
II Private2Badge 10 2 1,700 770 360 190 1 - 1
III Private3Badge 20 2 3,000 1,400 660 390 2 - 1
Капрал I Corporal1Badge 40 3 5,600 2,500 1,300 780 2 - 1
II Corporal2Badge 60 3 8,800 4,000 2,100 1,400 3 - 1
III Corporal3Badge 80 3 12,000 5,400 3,000 2,000 3 - 1
Сержант I Sergeant1Badge 100 4 17,700 7,700 4,400 3,100 4 - 1
II Sergeant2Badge 120 4 22,000 9,900 5,900 4,400 4 - 1
III Sergeant3Badge 140 4 27,000 12,000 7,600 5,700 5 - 1
Курсант I Cadet1Badge 170 5 36,000 16,000 10,000 8,300 5 - 2
II Cadet2Badge 200 5 45,000 20,000 14,000 11,000 6 - 2
III Cadet3Badge 230 5 57,000 26,000 18,000 14,000 6 - 2
Лейтенант I Lieutenant1Badge 260 6 70,000 32,000 22,000 19,000 - 1 2
II Lieutenant2Badge 290 6 84,000 38,000 28,000 24,000 - 1 2
III Lieutenant3Badge 320 6 100,000 45,000 34,000 30,000 - 2 2
Капітан I Captain1Badge 350 7 120,000 54,000 42,000 37,000 - 2 2
II Captain2Badge 380 7 140,000 63,000 50,000 45,000 - 3 2
III Captain3Badge 410 7 170,000 77,000 63,000 58,000 - 3 2
Майор I Major1Badge 450 8 200,000 90,000 76,000 70,000 - 4 3
II Major2Badge 490 8 240,000 110,000 94,000 89,000 - 4 3
III Major3Badge 530 8 280,000 130,000 110,000 110,000 - 5 3
Полковник I Colonel1Badge 600 9 340,000 150,000 140,000 130,000 - 5 3
II Colonel2Badge 670 9 420,000 190,000 180,000 170,000 - 6 3
III Colonel3Badge 740 9 500,000 230,000 220,000 210,000 - 6 3
Бригадир I Brigadier1Badge 820 10 610,000 270,000 270,000 270,000 - 7 3
II Brigadier2Badge 900 10 720,000 320,000 320,000 320,000 - 7 3
III Brigadier3Badge 1,000 10 880,000 400,000 400,000 400,000 - 8 3
Генерал I General1Badge 1,100 11 900,000 420,000 420,000 420,000 - 8 4
II General2Badge 1,200 11 950,000 440,000 440,000 440,000 - 8 4
III General3Badge 1,300 11 1,000,000 460,000 460,000 460,000 - 9 4
Маршал I Marshal1Badge 1,400 12 1,050,000 480,000 480,000 480,000 - 9 4
II Marshal2Badge 1,500 12 1,100,000 500,000 500,000 500,000 - 9 4
III Marshal3Badge 1,600 12 1,150,000 510,000 510,000 510,000 - 10 4
Легенда I Legend1Badge 1,725 13 1,150,000 520,000 520,000 520,000 - 10 4
II Legend2Badge 1,850 13 1,230,000 530,000 530,000 530,000 - 10 4
III Legend3Badge 2,000 13 1,250,000 550,000 550,000 550,000 - 11 5