Generic Resource Base 2
Aquote1 Додаткова база, яка доставляє певний ресурс на вашу домашню базу. Якщо інший гравець знищить Заставу у вашій базі ресурсів, ви втратите його. Будинки бази ресурсів будуть оновлені, коли вона змінить власника. Aquote2

Основна інформація[]

  • Бази ресурсів — це додаткові бази, які не залежать від вашої домашньої бази та розкидані по всьому архіпелагу.
  • Як тільки ви виявите один на архіпелазі, ви можете атакувати його та знищити. Після знищення ви отримуєте право власності на нього. Інші гравці теж можуть це робити, тож вам, можливо, доведеться завойовувати ресурсну базу щоразу, коли її захоплюють інші гравці.
  • Якщо ви володієте ресурсною базою, у вас є можливість налаштувати розташування її будівель, як і на власній базі.
  • Бази ресурсів, якими ви керуєте, будуть залежати від будь-яких крижаних статуй, які є на вашому рідному острові. Будь-які посилення цих статуй також набудуть чинності. Бонуси племені також працюватимуть.
  • Кожного разу, коли база ресурсів знищується, оборонні будівлі бази оновлюються або можуть з’являтися нові оборонні будівлі. Іноді зустрічається і те, і інше. Оборонні споруди неможливо покращити іншим способом.
    • Шокові установки, прототипи захисту, бум-міни та шокові міни ніколи не з’являтимуться на базах ресурсів.
    • Однак колекціонер, який базується на базі ресурсів, ніколи не підвищиться. Кожен острів бази ресурсів має фіксований рівень виробничої будівлі від 2 до 8. Щоб отримати базу ресурсів із будівлею колекціонера вищого рівня, вам доведеться завоювати базу ресурсів, яка знаходиться далі від вашої домашньої бази.
  • Вони постачають вам деревину, камінь або залізо (залежно від того, яку ресурсну базу ви маєте) безпосередньо на ваш острів. Ці вантажі можна забрати з човна ресурсів, який з’являється на південь від ваших доків.
  • Першу базу деревних ресурсів можна знайти за допомогою радара 3 рівня.
  • Першу кам'яну ресурсну базу можна знайти за допомогою радара 6 рівня.
  • Першу базу ресурсів заліза можна знайти за допомогою радара 9 рівня.

Цікаві факти[]

  • Ви можете усувати перешкоди на своїх базах ресурсів, наприклад дерева та каміння. Очищені перешкоди ніколи не відновлюються, навіть якщо їх подолав супротивник, коли він утримує базу.
  • Час від часу ви натрапляєте на базу ресурсів, яка замість «База ресурсів (ім’я гравця)» називається просто «База ресурсів». Це нова база ресурсів, тобто ви були першим гравцем, який відкрив її. Гра має регулярно вводити в обіг нові бази ресурсів, щоб їх було достатньо. Ці бази зазвичай мають заставу із відносно низьким рівнем здоров’я. Після приєднання рівень застави підвищиться.
  • Ви можете мати до 14 баз з дерева, каменю та заліза. Виробництво за годину при підкоренні всіх ресурсних баз одного типу становить 15 140.
  • Звільнені села служать «базою ресурсів» золота, тому тут немає баз ресурсів золота.
  • Якщо на базі ресурсів більше немає місця для додавання нових засобів захисту, а всі наявні засоби захисту розширені, нічого не станеться, якщо її завоювати.
  • Бази ресурсів, які ще не виявлені, дражнять через хмари. Якщо натиснути, з’явиться повідомлення «У цьому регіоні є ресурсна база».
  • Бази ресурсів ніколи не дадуть каменів сили, прототипних модулів, інтелів або ресурсів, які вони не виробляють після завоювання. Вони дають лише очко перемоги (завжди 1) і ресурс, який він виробляє. Це означає, що золото завжди буде втрачено під час атаки, навіть якщо ви виграєте без втрат через вартість атаки.
  • Якщо ви захищаєте ресурсну базу, ви не отримаєте з неї ні діамантів, ні інтелу, навіть якщо буде знищено достатню кількість військ.
  • Натискання піктограми бази на вашій мапі покаже швидкість виробництва її типу ресурсу.
  • Найнижчим можливим рівнем досвіду бази ресурсів є третій рівень.
  • Є досягнення під назвою «Військове виробництво», яке дає загалом 90 діамантів при контролі загалом 35 ресурсних баз (із можливих 42).

Мапа архіпелагу

Переглянути повнорозмірне зображення тут

Archipelago Map

Рівень радару Виробництво за годину
210 360 580 900 1320 1800 2400 All
Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо
1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
3
1
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
4 1 0 0
1
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0
5
2
0 0
2
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0
6 2
1
0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 1 0
7 2
2
0 2
1
0
1
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 3 0
8 2 2 0 2
2
0
2
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 6 4 0
9 2 2
1
2 2 0 2
1
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 6 5 1
10 2 2
2
2 2 0 2
2
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 6 6 2
11 2 2 2 2 2
2
2 2 0
1
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 6 4
12 2 2 2 2 2 2 2 2 0
2
1
0
1
0 0 0 0 0 0 0 0 9 7 4
13 2 2 2 2 2 2 2 2
1
2
2
0
2
0 0 0 0 0 0 0 0 10 8 5
14 2 2 2 2 2 2 2 2
2
2 2 0 2
2
0 0 0 0 0 0 0 10 10 6
15 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
2
2 2 0
1
0 0 0 0 0 11 10 8
16 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 0
2
1
0 0 0 0 12 11 8
17 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
1
2
2
0
1
0 0 13 12 9
18 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
2
2 2 0
2
1
0 14 13 10
19 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
2
2
2
0 14 14 12
20 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
2
14 14 14