Incinerator2
Aquote1 Спекот у вогні! Будьте обережні з цим масивним броньованим підрозділом. Воно спалює усе, включаючи себе! Aquote2

Опис[]

  • Сміттєспалювач — це прототип загону, який поводиться подібно до вогневика, постійно змінюючи цілі та підпалюючи їх.
  • Після руйнування смертельний вибух сміттєспалювача запускає в небо кілька вогняних куль. Вони завдадуть шкоди всім військам і будівлям поблизу, а також залишковий ефект опіку.
  • Сміттєспалювач постійно відчуває ефект горіння, подібний до того, який спричиняє вогнемет, через що він повільно втрачає здоров’я з часом і зберігається, доки його не буде знищено.
  • Сміттєспалювач розблоковується для гравців, які мають рівень збройової палати 13 або вище та починають на 1 рівень нижче рівня збройової палати. Його можна покращити за допомогою протокенів, отриманих із подій.

Візуальний вигляд[]

  • Сміттєспалювач ідентичний оригінальному вогневику з дуже невеликими відмінностями. Примітно, що йому не вистачає пілотного ліхтаря та пов’язаної з ним трубки, але має набори випускних сопел, встановлених на боках башти, які створюють яскраві іскри.

Стратегія наступу[]

  • Сміттєспалювачі можна використовувати так само, як і вогневики, і зазвичай їх корисно використовувати, якщо їхні характеристики перевищують статистику Scorchers гравця. Примітно, що вогневики можуть похвалитися дещо більшою шкодою, ніж вогневики на відносних рівнях.
  • Шкода від самоопіків зазвичай незначна, враховуючи їх надзвичайний стан здоров'я.

Оборонна стратегія[]

  • Сміттєспалювальники мають слабкі сторони, подібні до вогневиків, оскільки вони є великими одиницями, вразливими до потужного захисту, як-от фатальні гармати, бум-гармати та гармати, тоді як шокові установки, міни та бум-міни ефективно зупиняють їх.

Цікаві факти[]

  • Ігрова модель сміттєспалювача ідентична до вогневика, відрізняючись лише кольором полум’я. Незважаючи на обкладинку, вогнище, яке вони вивергають, є сумішшю синього та фіолетового, а не помаранчевого.

Статистики

Розмір блоку
Ємність військ
Час навчання
Час
Швидкість руху
Швидкість руху
Дальність
Дальність
Швидкість атаки
Постріл
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
14 50хв

Помірний / 230

Середній / 3.3-7 клітинок 0.5сек 14
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
Приблизний DPS^
Шкода
Стандартний DPS
Шкода
Залишкові опікові пошкодження*
Шкода
Пошкодження при вибуху
Смертельні пошкодження
Вартість навчання
Золото
Вартість оновлення в прото-токенах
12 29,500 447.1 340 1,071 4,383 36,000 N/A
13 31,000 465.5 354 1,115 4,771 38,000 250
14 32,500 491.8 374 1,178 5,159 40,000 350
15 34,000 526 400 1,260 5,547 42,000 450
16 35,500 568.1 432 1,361 5,935 44,000 550
17 37,000 618.1 470 1,481 6,323 46,000 650
18 38,500 675.9 514 1,619 6,711 48,000 750
19 40,000 741.7 564 1,777 7,099 50,000 850
20 41,500 815.3 620 1,953 7,487 55,000 950
21 43,000 896.8 682 2,148 7,875 60,000 1,050
22 44,500 986.3 750 2,363 8,263 65,000 1,150
23 46,000 1,083.6 824 2,596 8,651 70,000 1,250
24 47,500 1,188.8 904 2,848 9,039 75,000 1,350
25 49,000 1,301.9 990 3,119 9,427 80,000 1,450
26 50,500 1,422.8 1,082 3,408 9,815 85,000 1,550

^ Після того, як Сміттєспалювач атакував будівлю протягом 2,5 секунд, будівля загоряється й починає горіти, що завдає додаткової шкоди, окрім стандартного DPS. Ось чому DPS, який відображається в грі, є приблизним.

* Будівлі, в які потрапив сміттєспалювач, продовжують горіти протягом 5 секунд після того, як сміттєспалювач припинить по них стріляти. Стовпець «Residual Burn Damage» — це загальна шкода, яку зазнає будівля протягом цих 5 секунд, поки сміттєспалювач не атакує її активно.

Військові кораблі[]

Звання
Рівень
Рівень
Рівень
Розмір резервів
Ємність військ
Оновлювані токени
Оновлюваний токен
Технічний рівень
Досвід
1 14 11 N/A 5
2 16 13 135,500 10
3 18 15 164,000 15
4 20 18 198,500 20
5 22 20 270,000 25
Загалом 768 000 75