GoldStorage10
Aquote1 Золоте сховище збільшує ємність сховищ золота. Aquote2

GoldStorage1
GoldStorage2
GoldStorage4
Рівень 1 Рівень 2-3 Рівень 4-5
GoldStorage6
GoldStorage8
GoldStorage10
Рівень 6-7 Рівень 8-9 Рівень 10-13

Опис[]

  • Золото сховище використовується для зберігання золота.
  • Золото використовується для модернізації військ, озброєння канонерських човнів, мін, бум-мін, дослідження архіпелагу, підготовки військ, початку занурення підводних човнів і початку атаки.
  • На відміну від деяких інших стратегічних ігор у реальному часі, як-от Clash Of Clans, якщо ця будівля буде зруйнована під час битви, зловмисник не обов’язково отримує деякі ресурси в ній. Єдиний спосіб отримати ресурси – це знищити штаб-квартиру зловмисником.

Відмінності оновлення[]

  • Спочатку сховище золота — це дерев’яна скринька з дерев’яним замком на передній панелі, з якої висипаються золоті монети. Коробка спирається на три дерев'яні дошки, а збоку — знак із жовтим символом долара.
  • На другому рівні сховище золота отримує дерев’яні опори, посилені кути та додатковий шматок дерева під ним. З передньої частини висипається більше монет.
  • На 4 рівні посилені кути стають сірими, а монет висипається ще більше.
  • На 6 рівні сховище золота перетворюється на металеву скриньку з кам’яними краями, з якої висипається ще більше монет. Ланцюг навісного замка набуває кольору, схожого на металеві частини будівлі.
  • На рівні 8 бічні сторони — це нечіткий метал золотистого кольору, а передня та задня краї посилені каменем. Основа також повністю з каменю, а замок стає золотим.
  • На рівні 10 сховище золота повністю зроблено з металу золотистого кольору з кам’яною основою. Він змінюється, щоб нагадувати більш схожу на склепіння конструкцію з круглими дверима.

Цікаві факти[]

  • Вам не потрібно мати необхідний рівень сховища золота для покращень, якщо ви купуєте золото з діамантами або отримуєте надлишок золота через Торговця.
  • Золоте сховище — єдине сховище, яке не змінює вигляд, оскільки поступово заповнюється. Сховище для деревини візуально заповнюється дошками; Кам'яне сховище візуально заповнюється камінням; і сховище заліза заповнюється залізними зливками.
  • Є досягнення, яке називається «Військовий скринь», яке дає загалом 60 діамантів після покращення одного сховища золота до 10 рівня.
  • Ємність для будь-якої будівлі сховища ресурсів збільшується з кожним оновленням, за винятком лише рівнів 12 і 13, що збільшує ємність лише на 500 000 у порівнянні з попередніми оновленнями, які пропонують збільшення на 1 000 000.

Статистики

Рівень штабу 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Доступний номер 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 4 4 4 4 4 4 4 4 4
Розмір будівлі Розмір
3x3
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
Ємність
Золото
Вартість оновлення Оновлення часу
Час
Миттєво
Діаманти
Необхідний рівень штабу
Штаб-квартира
Приріст досвіду
Дерево
Дерево
Камінь
Камінь
Залізо
Залізо
1 1,000 4,000 130 N/A N/A 2хв 2 1 1
2 1,200 8,000 500 N/A N/A 25хв 15 2 6
3 1,400 16,000 4,100 N/A N/A 2год 57 3 14
4 1,700 32,000 10,400 N/A N/A 3год 85 4 17
5 2,000 64,000 20,000 N/A N/A 4год 119 5 20
6 2,400 125,000 26,400 4,600 N/A 5год 160 6 20
7 2,900 250,000 65,000 14,200 N/A 6год 251 8 26
8 3,500 500,000 158,000 40,000 12,800 8год 450 10 34
9 4,200 1,000,000 450,000 273,000 78,000 12год 1,030 13 44
10 5,000 2,000,000 1,080,000 820,000 298,000 18год 1,995 15 61
11 5,900 3,000,000 2,400,000 2,300,000 890,000 1дн 3,772 23 73
12 6,900 3,500,000 3,560,000 3,440,000 1,340,000 1дн 6год 5,009 24 84
13 8,000 4,000,000 5,350,000 5,160,000 2,010,000 1дн 12год 6,693 25 95