ShockaneerB
Aquote1 Шоканір шокує ворожі будівлі, приголомшуючи їх і завдаючи помірної шкоди. Будьте обережні, оскільки ваші війська можуть бути приголомшені її шоковим променем! Aquote2

Опис[]

  • Шоканір — це прототип війська, доступний лише через події або на військових кораблях.
  • Шоканіри стріляють електричними променями з легким ушкодженням, які приголомшують ворожі будівлі та союзні підрозділи на її шляху.
    • Вони не завдають шкоди військам.
  • Шоканір розблоковується для гравців, які мають рівень збройової палати 13 або вище та починають на 1 рівень нижче рівня збройової палати. Його можна покращити за допомогою протокенів, отриманих із подій.

Візуальний вигляд[]

Шоканір виглядає схожим на кріонера, але шоканір носить щитки зі знаками «плюс» і «мінус» і несе пістолет Тесла, під’єднаний до її рюкзака за допомогою блакитного кабелю.

Стратегія наступу[]

  • Використовуйте їх так само, як кріонерів. Через низький збиток за секунду їх не рекомендується використовувати окремо. Поєднайте їх із зуками або іншими військами, які завдають великої шкоди, щоб полегшити це.
  • Оскільки вони уповільнюють швидкість стрільби з ворожих турелей, фактично знижуючи їхню шкоду на відсоток замість простого числа, вони безмежно корисні для підтримки інших формувань військ, як-от Важкі-Зука, навіть на базах із дуже високим посиленням шкоди, як Ґірхарт або базові операції верхнього рівня, на відміну від Медиків, чий цілющий ефект необробленої вартості швидко стає переважним у таких ситуаціях. Формування Важкі-Зука-Шок є дуже і дуже ефективним.
  • На відміну від кріонерів, шоканіри можна безпечно використовувати із вогневиками або сміттєспалювач‎ами, оскільки їхні атаки на основі вогню не взаємодіють із оглушенням на основі удару.

Оборонна стратегія[]

  • У шоканіра помірне здоров’я, тому гармата або бум-гармата можуть збити її одним пострілом, якщо вони високого рівня.
  • Завдяки такому помірному здоров’ю кілька залпів із ракетної установки чи кілька пострілів із мінометів також можуть спрацювати на знищення кількох шоканірів одночасно.
  • Уникайте кластеризації захисту, коли це можливо, оскільки це дає шоканірам можливість заморозити більше захистів одночасно.

Цікаві факти[]

  • Козирки шоканіра заснована на позитивних/негативних електродах батарейок. Це доводить, що ударні атаки в цій грі стосувалися сильних електричних струмів.
  • Ви можете мати максимум 56 шоканірів у повному наборі повністю оновлених десантних човнів.
  • Назва «Shockaneer» може бути каламбуром «Шок» і «Інженер» або «Піонер».

Статистики

Розмір блоку
Ємність військ
Час навчання
Час
Швидкість руху
Швидкість руху
Дальність атаки
Дальність
Швидкість атаки
Постріл
Тривалість шоку
Час
4 8хв

Помірний / 250

Середня / 6 клітинок 0,075 с між ударами в промінь, час перезарядки 2 с 5сек
Рівень
Рівень
Здоров'я
Здоров'я
DPS
Шкода
Пошкодження за постріл
Шкода
Розширення променя Вартість навчання
Золото
Вартість оновлення в прото-токенах
12 625 9 9.6 11 7,200 N/A
13 650 9 9.82 12 7,400 250
14 684 9 10.05 13 7,600 350
15 727 9 10.27 14 7,800 450
16 779 10 10.5 15 8,000 550
17 840 10 10.72 16 9,000 650
18 910 10 10.95 17 10,000 750
19 989 10 11,17 18 11,000 850
20 1,077 11 11,4 19 12,000 950
21 1,174 11 11,62 20 13,000 1,050
22 1,280 11 11.85 21 14,000 1,150
23 1,395 11 12.07 22 15,000 1,250
24 1,519 11 12.3 23 16,000 1,350
25 1,652 12 12.52 24 17,000 1,450
26 1,794 12 12.75 25 18,000 1,550