HQ25
Aquote1 Штаб — це нервовий центр вашої бази. Оновлення штабу відкриває нові базові будівлі та покращення. Якщо ваш штаб знищено, атакуючий ворог виграє битву і може вкрасти ваші ресурси. Штаб отримує пошкодження щоразу, коли руйнується одна з ваших базових будівель. Aquote2

HQ1 HQ2 HQ3 HQ4 HQ5 HQ6
Рівень 1 Рівень 2 Рівень 3 Рівень 4 Рівень 5 Рівень 6
HQ7 HQ11 HQ17 HQ21 HQ22 HQ23
Рівень 7-10 Рівень 11-16 Рівень 17-20 Рівень 21 Рівень 22 Рівень 23
HQ24 HQ25
Рівень 24 Рівень 25

Спеціальний штаб

Ці штаб-квартири належать певним персонажам. У них така ж механіка та здоров’я, що й у звичайного штабу.

HQ Terror HQ Hammerman GearheartHQ
Штаб доктора Т Штаб лейтенанта Хаммермана Штаб полковника Ґірхарта
Рівень 1-25 Рівень 1-25 Рівень 1-25

Опис[]

  • Якщо штаб знищено, нападник виграє битву, очки перемоги та всі ресурси, які були під загрозою.
  • Чим вище рівень вашої штаб-квартири, тим більше будівель ви відкриєте.
  • Чим вищий рівень вашої штаб-квартири, тим вищий рівень ви можете модернізувати свої будівлі.
  • Знищення будівель на базі спричиняє пошкодження штабу.
  • На рівні 13 штаб отримує кнопку, яка дозволяє зберігати базові макети.
    • На рівні 13 штабу ви можете зберегти до 2 макетів. На рівнях 14, 16, 18 і 20 відкривається більше слотів. Це означає, що гравці можуть зберегти максимум 6 макетів.

Пошкодження штабу[]

  • Коли всі будівлі на базі, крім штабу, будуть знищені, у штабу залишиться 30% здоров’я.
  • Ці 70% пошкоджень розподіляються рівномірно по всіх будівлях на базі, тому якщо на базі багато будівель, то кожна будівля завдасть менше шкоди.
    • Приклад: база має 10 будівель плюс штаб, тож кожна будівля забирає 7% загального здоров’я штабу.
  • Єдиний виняток — ситуація, коли на базі є 3 або менше будівель, окрім штабу, де шкода від кожної зруйнованої будівлі обмежена 20%.
    • Приклад: база має 3 будівлі плюс штаб, тож коли ці 3 будівлі будуть знищені, у штабу залишиться 40% свого здоров’я.
  • Ці правила також стосуються аванпостів, силових ядер і мегаядер.
  • Непряма шкода від правила шкоди штабу і силове поле Генератора щита не взаємодіятимуть. Додаткове здоров'я генератора не буде вираховано за правилом шкоди штабу, яке натомість завдає шкоди безпосередньо самому штабу.
  • Непряма шкода здатна знищити штаб, враховуючи, що штаб вже був у достатній мірі пошкоджений прямим пошкодженням.

Відмінності оновлення[]

  • Коли ви починаєте гру, штаб виглядає як квадратна конструкція з кам’яними стінами, дерев’яним дахом, маленьким блакитним прапорцем у передньому кутку, мішками з піском, що лежать на землі, і штативом на даху.
  • На рівні 2 штаб отримує більше мішків з піском на землі та на даху та ящиків біля стіни. Невелика частина даху має блакитні дошки.
  • На рівні 3 штаб отримує кілька мішків з піском на даху та з боків.
  • На рівні 4 на дах додається більше синіх дощок і мішків з піском.
  • На рівні 5 антена отримує верх, а передній вхід отримує білий контур і дерев’яні двері.
  • На рівні 6 дах повністю змінюється, стаючи повністю синім, за винятком центру. Він отримує жердину зверху, і три ящики замінюються одним, більшим ящиком.
  • На рівні 7 штаб отримує синій гофрований металевий дах, люк на даху та 3 стовпи ззаду.
  • На рівні 11 штаб отримав посилене синє сталеве покриття як дах і супутникову антену на верхній частині. Ящик з боку штаб-квартири тепер виготовлений з металу оливкового кольору.
  • На рівні 17 супутникова антена штаб-квартири стає темно-сірою і стає більшою, і вона отримує сигнальний стовп. На вхідних дверях з’являється замок, а внизу – запобіжна стрічка. Ящик замінено 3 помаранчевими трубками. Додається другий, менший поверх, про що свідчать вікна. Вікна збоку знімаються.
  • На рівні 21 штаб стає вищим, отримує нову передню структуру з другою супутниковою антеною, отримує нові червоні вентиляційні отвори з обох боків, а три помаранчеві трубки, а також мішки з піском видаляються.
  • На рівні 22 супутникова антена штаб-квартири перетворюється зі сферичної на параболічну. Поблизу країв супутникової антени розташовані застережні конструкції. Двері стають червоними, а передня частина штабу додатково посилена.
  • На рівні 23 штаб отримує кілька мішків з піском навколо штаб-квартири. Його двері укріплені склепоподібним замком. Супутниковий диск знову перетворюється на круглий диск, форма якого схожа на радар 6-8 рівня, але з червоним корпусом.
  • На рівні 24 штаб отримує другий радар у верхній частині лівої стелі. Замок отримує зовнішні червоні кульки на ручках. Мішки з піском замінені будівельним матеріалом. Антени об'єднані в один полюс з червоним приймачем. На стелі зверху дверей тепер покрита червона пластина. Генератор живлення збоку стає більш досконалим з синьою кришкою і чотирма металевими пластинами. Деякі краї та сторони стають сірими.
  • Штаб-квартира, що належить лейтенанту Хаммерману, доктору Т або полковнику Ґірхарту, не зазнає жодних візуальних змін.
    • Штаб-квартира Хаммермана — це червоно-сіра споруда з червоними дверима, чотирма кімнатами як кутами та другим поверхом з антеною.
    • Штаб-квартира доктора Т має подібний дизайн до штаб-квартири 11 рівня, але вікна та ящики замінені двома зеленими трубами. Замість супутника зверху розташована обертова конструкція, схожа на ілюмінатор. Колірна гамма сіро-фіолетова.
    • Штаб полковника Ґірхарта має двері, супутник і дах штабу 17 рівня. Праворуч від нього конвеєрна стрічка веде до іншої кімнати, зверху якої стоїть сіра машина. Його колірна гамма — червоний і сірий.

Відкриває[]

На кожному новому рівні штабу відкриваються нові будівлі, війська та/або здібності. У цій таблиці наведено кожне розблокування за рівнем штаб-квартири.
Штаб Відкриття
1
Residence lvl1
xНовий
Sawmill1
xНовий
GoldStorage 1a
xНовий
SniperTower Lvl 1
xНовий
LC1
x2
GB1
xНовий
Radar lvl1
xНовий
RiflemanIcon
xНовий
Artillery new
xНовий
2
Residence lvl1
x1
WoodStorage 1
xНовий
Vault lvl1
xНовий
SniperTower Lvl 1
x1
Mine 1
x3
HeavyIcon
xНовий
3
Residence lvl1
x1
MortarB
xНовий
Flare
xНовий
4
MachineGun Lvl 1 2014-Dec-12
xНовий
Mine 1
x3
LC1
x1
Armory1
xНовий
Medkit
xНовий
HeroHut0
xНовий
5
SniperTower Lvl 1
x1
Sculptor1
xНовий
ZookaIcon
xНовий
6
StoneStorage 1
xНовий
MachineGun Lvl 1 2014-Dec-12
x1
BoomBeachNI
xНовий
Mine 1
x3
LC1
x1
TaskForceBadge
xНовий
7
Residence lvl1
x1
Quarry1
xНовий
GoldStorage 1a
x1
MortarB
x1
Shock Bomb
xНовий
8
WoodStorage 1
x1
SniperTower Lvl 1
x1
BoomBeachNI
x1
Mine 1
x3
WarriorIcon
xНовий
9
IronStorage 1
xНовий
FlamethrowerB
xНовий
LC1
x1
Submarine
xНовий
10
IronMine1
xНовий
StoneStorage 1
x1
MachineGun Lvl 1 2014-Dec-12
x1
BoomBeachNI
x1
BoomMinec
xНовий
Barrage
xНовий
Warship Icon
xНовий
11
Residence lvl1
x1
BoomBeachNI
x1
FlamethrowerB
x1
Mine 1
x3
TankIcon
xНовий
12
GoldStorage 1a
x1
SniperTower Lvl 1
x1
MortarB
x1
Boom CannonB new
xНовий
LC1
x1
BoomMinec
x1
13
IronStorage 1
x1
MachineGun Lvl 1 2014-Dec-12
x1
RocketLauncher Lvl 1
xНовий
StatueStorage1
xНовий
Slot Button
xНовий
14
WoodStorage 1
x1
FlamethrowerB
x1
Boom CannonB new
x1
Mine 1
x3
BoomMinec
x1
SmokeScreen
xНовий
Slot Button
x1
15
Residence lvl1
x1
SniperTower Lvl 1
x1
Medkit
xНовий
WeaponLab1c
xНовий
16
StoneStorage 1
x1
MachineGun Lvl 1 2014-Dec-12
x1
BoomBeachNI
x1
RocketLauncher Lvl 1
x1
BoomMinec
x1
LC1
x1
GrenadierIcon
xНовий
Slot Button
x1
17
GoldStorage 1a
x1
FlamethrowerB
x1
Boom CannonB new
x1
ShockLauncherB
xНовий
Mine 1
x3
18
IronStorage 1
x1
MortarB
x1
BoomMinec
x1
FlamethrowerB
xНовий
Slot Button
x1
19
BoomBeachNI
x1
RocketLauncher Lvl 1
x1
CrittersIcon
xНовий
20
Boom CannonB new
x1
ShockLauncherB
x1
Mine 1
x3
BoomMinec
x1
LC1
x1
CryoneerIcon
xНовий
Slot Button
x1
21
Boom CannonB new
x1
ShockMinec
x3
BombardierIcon
xНовий
22
SniperTower Lvl 1
x1
BoomMinec
x1
MechIcon
xНовий
23
MortarB
x1
FlamethrowerB
x1
BoomMinec
x1
ShockMinec
x1
24
Boom CannonB new
x1
BoomMinec
x1
ShockMinec
x1
25
RocketLauncher Lvl 1
x1
BoomMinec
x1
ShockMinec
x1

Цікаві факти[]

  • Існують особливі вимоги, окрім лише рівня XP, необхідні для підвищення вашої штаб-квартири до рівня 8:
    • Щоб підвищити свою штаб-квартиру до рівня 4, вам потрібно побудувати радар.
    • Аналогічно, радар повинен бути оновлений до рівня 2, щоб підвищити штаб до рівня 5.
    • Щоб підвищити свою штаб-квартиру до рівня 6, ви повинні мати принаймні один загін, оновлений до рівня 2.
    • Щоб підвищити свою штаб-квартиру до рівня 7, ви повинні мати принаймні один десантний човен, оновлений до рівня 4.
    • Щоб підвищити свій штаб до 8 рівня, вам потрібно побудувати скульптора.
  • Штаб гравця може мати до 5 130 400 здоров’я, за винятком будь-яких прискорень від племен. Щоб досягти цього числа, гравцеві знадобиться штаб-квартира 24 рівня, 3 генератори щитів позначки III, найкращий шедевр здоров’я будівлі та 10 найкращих охоронців здоров’я будівлі, усі збільшені.
  • Коли гравець атакує або висадивши війська, або використовуючи зброю канонерських човнів, усі жителі села Чорної гвардії кинуться до штабу, щоб сховатися.
  • Якщо ви зруйнуєте штаб відразу після пострілу з міномету (або будь-якої іншої оборони), ваші війська все одно можуть бути пошкоджені або знищені випущеним снарядом або снарядом, навіть якщо будівлі вже почали вибухати. Битва буде виграна, навіть якщо мінометний снаряд або снаряд знищить останні війська, що залишилися.
  • Якщо ви подивитеся повтору атаки на одну з баз лейтенанта Хаммермана, штаб буде виглядати як звичайна Чорна гвардія.
  • Є досягнення, яке називається «Ланцюжок команд», яке дає загалом 60 діамантів після підвищення рівня штабу до 20 рівня.

Статистики

Розмір будівлі Розмір Особливі здібності Особливий
5x5 Якщо знищено, битва виграна.
Рівень Здоров'я Сховище Вартість оновлення Час оновлення Миттєво Потрібен рівень досвіду Приріст досвіду
Золото Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо
Рівень Здоров'я Золото Дерево Камінь Залізо Дерево Камінь Залізо Час Діаманти Досвід Досвід
1 10,000 3,000 2,000 N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 11,000 3,000 2,000 N/A N/A 600 N/A N/A 5хв 7 1 1
3 12,000 3,000 2,000 N/A N/A 1,900 N/A N/A 1год 32 1 7
4 14,000 3,000 2,000 N/A N/A 5,900 N/A N/A 2год 62 1 13
5 16,000 3,000 2,000 N/A N/A 13,000 N/A N/A 5год 120 9 17
6 18,000 3,000 2,000 2,000 N/A 25,000 N/A N/A 6год 154 11 19
7 20,000 3,000 2,000 2,000 N/A 33,000 5,800 N/A 7год 198 14 20
8 23,000 3,000 2,000 2,000 N/A 49,000 9,800 N/A 8год 243 16 22
9 26,000 3,000 2,000 2,000 2,000 81,000 17,800 N/A 10год 325 18 26
10 29,000 3,000 2,000 2,000 2,000 126,000 30,000 8,000 12год 437 21 28
11 33,000 3,000 2,000 2,000 2,000 197,000 50,000 16,000 14год 564 24 34
12 38,000 3,000 2,000 2,000 2,000 268,000 97,000 28,000 18год 742 27 37
13 43,000 3,000 2,000 2,000 2,000 400,000 189,000 50,000 22год 988 30 40
14 50,000 3,000 2,000 2,000 2,000 570,000 340,000 97,000 1дн 1,290 32 47
15 58,000 3,000 2,000 2,000 2,000 790,000 690,000 189,000 1дн 4год 1,762 34 54
16 70,000 3,000 2,000 2,000 2,000 1,350,000 1,020,000 370,000 1дн 8год 2,417 37 64
17 85,000 3,000 2,000 2,000 2,000 1,900,000 1,700,000 740,000 1дн 12год 3,284 41 73
18 100,000 3,000 2,000 2,000 2,000 2,690,000 2,220,000 1,410,000 1дн 16год 4,260 44 77
19 120,000 3,000 2,000 2,000 2,000 3,300,000 3,000,000 1,970,000 1дн 20год 5,143 47 81
20 140,000 3,000 2,000 2,000 2,000 3,700,000 3,600,000 2,830,000 2дн 5,941 50 83
21 160,000 3,000 2,000 2,000 2,000 4,260,000 4,100,000 3,940,000 2дн 4год 6,820 53 85
22 180,000 3,000 2,000 2,000 2,000 4,780,000 4,600,000 4,420,000 2дн 8год 7,411 56 87
23 200,000 3,000 2,000 2,000 2,000 5,350,000 5,150,000 5,000,000 2дн 12год 8,063 59 89
24 220,000 3,000 2,000 2,000 2,000 5,900,000 5,700,000 5,400,000 2дн 16год 8,613 62 91
25 240,000 3,000 2,000 2,000 2,000 6,500,000 6,250,000 6,000,000 2дн 20год 9,254 65 93

Господарські будівлі[]

Оновлення вашої штаб-квартири відкриває наступну кількість економ-будівель; дивіться сторінку для кожної будівлі, щоб дізнатися більше.

Штаб-квартира — максимальна кількість будівель
Рівень штабу Резиденція Лісопильний завод Кар'єр Залізна шахта Сховище золота Сховище дерева Сховище каменю Сховище заліза Сховище
1 1 1 - - 1 - - - -
2 2 1 - - 1 1 - - 1
3 3 1 - - 1 1 - - 1
4 3 1 - - 1 1 - - 1
5 3 1 - - 1 1 - - 1
6 3 1 - - 1 1 1 - 1
7 4 1 1 - 2 1 1 - 1
8 4 1 1 - 2 2 1 - 1
9 4 1 1 - 2 2 1 1 1
10 4 1 1 1 2 2 2 1 1
11 5 1 1 1 2 2 2 1 1
12 5 1 1 1 3 2 2 1 1
13 5 1 1 1 3 2 2 2 1
14 5 1 1 1 3 3 2 2 1
15 6 1 1 1 3 3 2 2 1
16 6 1 1 1 3 3 3 2 1
17 6 1 1 1 4 3 3 2 1
18 6 1 1 1 4 3 3 3 1
19 6 1 1 1 4 3 3 3 1
20 6 1 1 1 4 3 3 3 1
21 6 1 1 1 4 3 3 3 1
22 6 1 1 1 4 3 3 3 1
23 6 1 1 1 4 3 3 3 1
24 6 1 1 1 4 3 3 3 1
25 6 1 1 1 4 3 3 3 1

Оновлення вашої штаб-квартири дозволяє оновити наступні будівлі до цих рівнів; перегляньте сторінку для кожної структури, щоб дізнатися, що приносить кожне оновлення.

Штаб — Максимальний рівень будівлі
Рівень штабу Резиденція Лісопильний завод Кар'єр Залізна шахта Сховище золота Сховище дерева Сховище каменю Сховище заліза Сховище
1 2 2 - - 1 - - - -
2 3 3 - - 2 1 - - 1
3 4 4 - - 3 2 - - 2
4 5 4 - - 4 3 - - 3
5 5 5 - - 5 4 - - 4
6 6 5 - - 6 4 1 - 5
7 6 6 1 - 6 5 2 - 6
8 6 6 2 - 7 5 3 - 7
9 7 7 3 - 7 6 4 2 8
10 7 7 4 1 8 6 4 3 9
11 7 7 5 2 8 7 5 4 10
12 7 8 6 3 8 7 6 5 11
13 8 8 7 4 9 8 7 5 12
14 8 8 8 5 9 8 8 6 13
15 8 9 8 6 10 9 9 7 14
16 9 9 9 7 10 10 9 8 15
17 9 10 9 8 10 10 10 9 16
18 9 10 10 9 10 10 10 9 17
19 10 10 10 10 10 10 10 10 19
20 10 10 10 10 10 10 10 10 20
21 10 10 10 10 10 10 10 10 20
22 10 10 10 10 10 10 10 10 20
23 10 10 10 10 11 11 11 11 20
24 11 10 10 10 12 12 12 12 21
25 12 10 10 10 13 13 13 13 21

Допоміжні будівлі[]

Оновлення вашої штаб-квартири відкриває наступну кількість допоміжних будівель; дивіться сторінку для кожної будівлі, щоб дізнатися більше.

Штаб-квартира — максимальна кількість будівель
Рівень штабу Десантний човен Канонерський човен Скульптор Радар Збройова палата Підводний човен Сховище статуй Лабораторія зброї
1 2 1 - 1 - - - -
2 2 1 - 1 - - - -
3 2 1 - 1 - - - -
4 3 1 - 1 1 - - -
5 3 1 1 1 1 - - -
6 4 1 1 1 1 - - -
7 4 1 1 1 1 - - -
8 4 1 1 1 1 - - -
9 5 1 1 1 1 1 - -
10 5 1 1 1 1 1 - -
11 5 1 1 1 1 1 - -
12 6 1 1 1 1 1 - -
13 6 1 1 1 1 1 1 -
14 6 1 1 1 1 1 1 -
15 6 1 1 1 1 1 1 1
16 7 1 1 1 1 1 1 1
17 7 1 1 1 1 1 1 1
18 7 1 1 1 1 1 1 1
19 7 1 1 1 1 1 1 1
20 8 1 1 1 1 1 1 1
21 8 1 1 1 1 1 1 1
22 8 1 1 1 1 1 1 1
23 8 1 1 1 1 1 1 1
24 8 1 1 1 1 1 1 1
25 8 1 1 1 1 1 1 1

Оновлення вашої штаб-квартири дозволяє оновити наступні будівлі до цих рівнів; перегляньте сторінку для кожної структури, щоб дізнатися, що приносить кожне оновлення.

Штаб — Максимальний рівень будівлі
Рівень штабу Десантний човен Канонерський човен Скульптор Радар Збройова палата Підводний човен Сховище статуй Лабораторія зброї
1 2 2 - 1 - - - -
2 2 3 - 2 - - - -
3 3 4 - 3 - - - -
4 4 5 - 4 1 - - -
5 5 6 1 5 2 - - -
6 6 7 1 6 3 - - -
7 7 8 2 7 4 - - -
8 8 9 2 8 5 - - -
9 9 10 3 9 6 2 - -
10 10 11 3 10 7 3 - -
11 11 12 3 11 9 4 - -
12 12 13 4 12 10 5 - -
13 13 14 4 13 11 6 1 -
14 14 15 5 14 13 7 1 -
15 15 16 5 15 14 8 2 1
16 16 17 6 16 16 9 2 2
17 17 18 6 17 17 10 3 3
18 18 19 7 18 18 10 3 4
19 19 20 7 19 19 10 4 5
20 20 20 8 20 20 10 4 5
21 21 21 8 20 21 10 5 5
22 22 22 8 20 22 10 5 5
23 23 22 8 20 23 10 5 5
24 24 23 9 20 24 10 5 5
25 25 24 10 20 25 10 6 5

Оборонні споруди[]

Оновлення вашого штабу відкриває наступну кількість оборонних будівель; дивіться сторінку для кожної будівлі, щоб дізнатися більше.

Штаб — максимальна кількість будівель
Рівень штабу Снайперська вежа Кулемет Міномет Гармата Вогнемет Бум-гармата Ракетна установка Шокова установка Міна Бум-міна Шокова міна
1 1 - - - - - - - - - -
2 2 - - - - - - - 3 - -
3 2 - 1 - - - - - 3 - -
4 2 1 1 - - - - - 6 - -
5 3 1 1 - - - - - 6 - -
6 3 2 1 1 - - - - 9 - -
7 3 2 2 1 - - - - 9 - -
8 4 2 2 2 - - - - 12 - -
9 4 2 2 2 1 - - - 12 - -
10 4 3 2 3 1 - - - 12 1 -
11 4 3 2 4 2 - - - 15 1 -
12 5 3 3 4 2 1 - - 15 2 -
13 5 4 3 4 2 1 1 - 15 2 -
14 5 4 3 4 3 2 1 - 18 3 -
15 6 4 3 4 3 2 1 - 18 3 -
16 6 5 3 5 3 2 2 - 18 4 -
17 6 5 3 5 4 3 2 1 21 4 -
18 6 5 4 5 4 3 2 1 21 5 -
19 6 5 4 6 4 3 3 1 21 5 -
20 6 5 4 6 4 4 3 2 24 6 -
21 6 5 4 6 4 5 3 2 24 6 3
22 7 5 4 6 4 5 3 2 24 7 3
23 7 5 5 6 5 5 3 2 24 8 4
24 7 5 5 6 5 6 3 2 24 9 5
25 7 5 5 6 5 6 4 2 24 10 6

Оновлення вашої штаб-квартири дозволяє оновити наступні будівлі до цих рівнів; перегляньте сторінку для кожної структури, щоб дізнатися, що приносить кожне оновлення.

Штаб — Максимальний рівень будівлі
Рівень штабу Снайперська вежа Кулемет Міномет Гармата Вогнемет Бум-гармата Ракетна установка Шокова установка Міна Бум-міна Шокова міна
1 2 - - - - - - - - - -
2 3 - - - - - - - 1 - -
3 4 - 2 - - - - - 1 - -
4 5 2 3 - - - - - 2 - -
5 6 4 4 - - - - - 3 - -
6 7 6 5 2 - - - - 4 - -
7 8 7 6 3 - - - - 5 - -
8 9 8 7 4 - - - - 6 - -
9 10 9 8 5 2 - - - 7 - -
10 11 10 9 6 3 - - - 8 2 -
11 12 11 10 7 5 - - - 10 4 -
12 13 12 11 8 6 2 - - 11 5 -
13 14 13 12 9 7 4 2 - 12 6 -
14 15 14 13 10 9 5 4 - 14 8 -
15 16 15 14 12 10 6 5 - 15 9 -
16 17 16 15 14 11 8 7 - 17 11 -
17 18 17 16 16 13 9 8 2 18 13 -
18 19 18 17 18 14 11 9 4 19 14 -
19 19 19 18 19 15 12 11 6 20 15 -
20 20 20 20 20 17 14 13 9 21 16 -
21 21 21 21 21 18 15 14 10 22 17 3
22 22 22 22 22 19 16 14 10 22 18 5
23 23 23 24 23 21 17 15 10 23 19 7
24 24 24 26 24 22 18 16 10 24 20 7
25 25 25 27 25 23 19 16 10 25 21 8